Nieuws


Home > Over ons > Nieuws

Gemeenschappelijke oorlogsepidemie

Tijd: 2022-04-13 Hits: 20

Anti-virus en anti-influenza? Laten we het hebben over de verborgen soldaat voor het voorkomen van epidemieën in

leven - Chlorogeen zuur!

Preventie en bestrijding van epidemieën mag niet versoepeld worden!

Van eind 2019 tot nu, als gevolg van de uitbraak van COVID-19-longontsteking, waren alle soorten maskers uitverkocht, vervolgens uitverkocht met alcohol en chloorontsmettingsmiddel. Zo zijn tien mijl en acht townships begonnen hun eigen wegen af ​​te sluiten, de radio van het dorpshoofd vertelde iedereen niet naar buiten te gaan, en allerlei harde kernbanners maken mensen aan het huilen en lachen.

Hierover gesproken, ik moet een grote Oolong noemen in die tijd: Trump zei dat het drinken van ontsmettingsmiddel het virus kon doden, maar Amerikanen geloofden het echt?! Maryland ontving in slechts één dag slechts meer dan 100 oproepen voor desinfecterend water om COVID-19 te doden. New York ontving meer dan twee keer zoveel oproepen voor desinfectie met ontsmettingsmiddelen. Nou, zijn de oude Amerikanen niet helder van geest?

Eerst alcohol maskeren, en later hoorde ik dat Shuanghuanglian het virus kon remmen, dus Shuanghuanglian orale vloeistof was ook niet op voorraad. Op dat moment zeiden de ramen van veel apotheken en ziekenhuizen: "Shuanghuanglian is uitverkocht".

 

Nieuwe coronavirus-pneumonie is overdreven in zijn rol bij de behandeling van nieuwe kroonpneumonie, maar het kan niet worden ontkend dat het twee borstels heeft voor het virus. De ingrediënten van Shuanghuanglian zijn kamperfoelie, Scutellaria baicalensis en Forsythia suspensa. Nadat Shuanghuanglian uitverkocht was, begonnen veel mensen in paniek te raken door kamperfoelie te kopen. Wat voor effect speelde kamperfoelie op COVID-19-longontsteking? Laten we vandaag de kleine antivirusexpert van Lvke voorstellen!

 

 

01 Zelfintroductie van chlorogeenzuur

 

Xiaoke: verkoop de sleutel niet. Chlorogeenzuur, kom op!

Stel jezelf voor!

Chlorogeenzuur: Hallo allemaal. Mijn naam is Chlorogenic acid en mijn Engelse naam is Chlorogenic acid. Mijn chemische formule is c16h18o9 en het molecuulgewicht is 354.30. Ik kan extracten uit Eucommia ulmoides bladeren, kamperfoelie, groene koffiebonen, stevia en andere planten. Mijn rol is antibacterieel en ontstekingsremmend, wat veel wordt gebruikt in medicijnen, gezondheidsproducten en cosmetica. Ik heb veel voordelen. Laat me het je vervolgens in detail voorstellen!

 

 

02 Verschillende plantaardige bronnen Belangrijkste verschillen van chlorogeenzuur

 

Mijn verspreiding is zeer uitgebreid, variërend van hogere tweezaadlobbigen tot lagere varens. Het komt vooral voor in planten zoals kamperfoelie, eucommia, Compositae en Rosaceae (meerdere planten met meer inhoud: Eucommia ulmoides, groene koffiebonen, kamperfoelie en stevia). Daarnaast bevatten de groenten en fruit die we dagelijks eten ook sporen van chlorogeenzuur, zoals aardappelen, rode kool, wortelen, aubergines, kool, oude sla, spinazie, etc.

Natuurlijk heb ik ook veel verschillende specificaties, en soms kun je ze niet onderscheiden. U hoeft echter alleen deze te onthouden: verschillende gehalten aan chlorogeenzuur hebben duidelijke verschillen in kleur en oplosbaarheid in water. Een laag gehalte aan Eucommia ulmoides Chlorogeenzuur heeft bijvoorbeeld over het algemeen een donkere kleur en een slechte oplosbaarheid in water.

Kamperfoelie heeft een laag gehalte aan Chlorogeen zuur, goede oplosbaarheid in water en gele kleur; Chlorogeen zuur van groene koffiebonen is een mengsel. We berekenen over het algemeen het totale zuurgehalte en de belangrijkste marktspecificatie is 50% van het totale zuur; Stevia Chlorogeen zuur is in het algemeen ongeveer 10%, wat voornamelijk wordt gebruikt voor het toevoegen en mengen van voer. Bovendien, stevia Chlorogeen zuur heeft een ander kenmerk dat verschilt van andere planten Chlorogeen zuur, dat wil zeggen, de smaak is zoet!

Momenteel is het hoge gehalte aan Chlorogeen zuur op de markt is voornamelijk afkomstig van Eucommia ulmoides-bladeren, wat een goede oplosbaarheid in water en een witte poederkleur vereist.

 

03 Viruskiller zonder emotie

 

Geheime geur van chlorogeenzuur

De liefde en haat tussen mij en het virus in die jaren

Ik (Chlorogeen zuur) heeft belangrijke toepassingen in de moderne kliniek. Het is een effectieve antibacteriële en antivirale component. En het kan worden geïnactiveerd door eiwitten in het lichaam, dus ik kan worden gezien in een verscheidenheid aan preparaten op de markt, waaronder orale medicijnen en injectiemedicijnen.

 

Ik kan veel soorten pathogene bacteriën aanzienlijk remmen en doden, zoals Escherichia coli, Shigella sonnei, Staphylococcus aureus, hemolytische streptokokken, Shigella dysenteriae, tyfus, pneumokokken, Micrococcus garciniae en Legionella. Het antibacteriële mechanisme is gerelateerd aan de niet-competitieve remming van arylamine-acetyltransferase (NAT) in bacteriën.

 

Niet alleen dat, ik heb ook sterke anti-oxidatie, ontstekingsremmende, verbeterende immuniteit (verhogen van de toegevoegde waarde van immuuncellen, zoals macrofagen en lymfocyten) en bescherming van de lever en galblaas.

 

In de lange geschiedenis van China, hoewel ik lang geleden geen naam had, is kamperfoelie erg beroemd. Kamperfoelie heeft een lange medicinale geschiedenis. Al 3000 jaar geleden begonnen onze voorouders het te gebruiken om ziekten te voorkomen en te behandelen. Hier is een kort verhaal:

Er wordt gezegd dat toen Qu Yuan werd verbannen door Xupu, Hunan, hij besmet was met de pest en het zich niet kon veroorloven om flauw te vallen. Later plukten de bergbewoners kamperfoelie en schonken het in met gebakken soep. Qu Yuan werd wakker in minder dan een half uur.

 

In Xupu wordt nog steeds gezegd: "thuis staan ​​twee potten kamperfoelie. Wees niet bang voor de hete zomer. De Pioenfee heeft ooit een zonnesteek gehad en de Gouden Bloemenfee heeft haar genezen." Volksliederen. Het is te zien dat onze wijze oude voorgangers de ontgifting van kamperfoelie al hebben erkend. Een van de belangrijkste actieve ingrediënten in kamperfoelie ben ik echter - Chlorogeen zuur!

 

 

04 hulpwerking tegen griep en virus

 

Ik (Lv Yuan acid) kan het nieuwe coronavirus niet behandelen, maar ik heb nog steeds een adjuvante therapie voor het nieuwe coronavirus. Hoewel mijn antivirale functie niet is gericht, heb ik de effecten van breedspectrum antivirale, bacteriostatische, antioxiderende en versterkende immuniteit.

 

Ik heb een antischimmelactiviteit tegen een verscheidenheid aan plantpathogene schimmels en heb het potentieel van biologische fungiciden. Het mechanisme is om de groei van verschillende plantpathogene schimmels te beheersen door het vroege transmembraan van schimmelsporen te remmen. Bovendien heb ik ook een sterk remmend effect op een verscheidenheid aan pathogene bacteriën zoals hemolytische streptokokken, Staphylococcus aureus en pathogene virussen van bovenste luchtweginfecties.

 

Antibacterieel en ontstekingsremmend

Dus, bijvoorbeeld, nu gewone longontsteking, zelfs hoesten, zolang het wordt beschouwd als een bacteriële infectie of een gecombineerde bacteriële infectie, zal ik worden gebruikt! Net als sommige Banlangen-korrels, kamperfoeliekorrels en antivirale orale vloeistof die we gewoonlijk drinken, hebben ze bepaalde preventieve en adjuvante therapeutische effecten op virale ziekten.

 

 

05 andere functies van chlorogeenzuur

 

1-voedsel

I (chlorogeenzuur) is ook een nieuwe en efficiënte fenolische antioxidant. Als een kleine hoeveelheid chlorogeenzuur aan reuzel wordt toegevoegd, kan de antioxiderende stabiliteit van reuzel worden verbeterd en kan de houdbaarheid worden verlengd. Ik heb ook de functie om de geur te verbeteren en de kleur te beschermen, die kan worden gebruikt voor het bewaren van voedsel en fruit.

 

2 huidverzorgingsproducten en cosmetica

Ook huidverzorgingsproducten en cosmetica voor dames en zussen zijn onlosmakelijk met mij verbonden. Ik kan ieders collageen beschermen tegen vrije radicalen zoals reactieve zuurstofsoorten, en kan het schadelijke effect van ultraviolette stralen op de menselijke huid effectief voorkomen. Daarom word ik vaak toegevoegd aan huidverzorgingsproducten om een ​​beschermende rol te spelen.

 

Natuurlijk is mijn antibacteriële en ontstekingsremmende werking ook briljant in huidverzorgingsproducten. Ik kan hitte en ontgifting effectief opruimen, bloed koelen en bloedstasis verwijderen. Door de bloedcirculatie te bevorderen en gifstoffen in het lichaam te verwijderen, kan ik het effect bereiken van het verwijderen van acne en verschillende vlekken.

 

3-feed

Met de steeds strengere beperkingen op het gebruik van antibiotica door het ministerie van landbouw, ben ik de productkeuze geworden om antibiotica te vervangen of gedeeltelijk te vervangen.

 

Met de marktachtergrond van serieuze homogenisering heb ik de voordelen van het verbeteren van de immuniteit, het reguleren van de voeding, het verdrijven van insecten, het verbeteren van de reproductieve prestaties en de vleessmaak, wat voerbedrijven beter kan helpen bij het creëren van hoogwaardige en gedifferentieerde commerciële voerproducten.

 

 

06 Chlorogeen zuur voordeel

 

1 kwaliteitscontrole van Eucommia ulmoides grondstoffen vanaf de bron

Beheers de stabiliteit en betrouwbaarheid van grondstoffen en controleer de kwaliteit vanaf de bron.

 

2 multi-specificatielevering, aangepast volgens speciale vereisten;

Meerdere specificaties (5% - 98%) van Eucommia ulmoides Chlorogeen zuur aanbod. Volgens uw speciale vereisten (zoals productoplosbaarheid, kleur, enz.). Vertrouwend op onze sterke R & D-sterkte, kunnen we u productaanpassingsservices bieden.

 

3 puur natuurlijke Eucommia ulmoides bladeren extractie

Van grondstoffen tot productlevering, de kwaliteitscontrole van het hele proces. We extraheren en concentreren alleen de bladeren van Eucommia ulmoides-bladeren en voegen en nemen geen andere chemische synthetische stoffen toe.

 

4 hoofdproducten, toonaangevende technologie:

Ons Chlorogeen acid wordt sinds 2006 geproduceerd. Na meer dan tien jaar technologische innovatie blijven we verbeteren en heeft de kwaliteit altijd een leidende positie in de industrie gehad.

 

5 exclusief proces, zeer zuivere in water oplosbare, zichtbare kwaliteit

Exclusieve extractietechnologie, zeer zuivere Eucommia Chlorogeen zuur, zichtbare kwaliteit, goede oplosbaarheid in water en wit poeder.

HPLC van 98% Eucommia ulmoides Chlorogeen zuur

Onthoud mij, mijn naam is Chlorogeen zuur

 

Ik zal vandaag voorlopig zoveel met je praten. In feite kan ik mijn voordelen voor drie dagen en drie nachten niet zeggen! De ruimte is beperkt. Ik zie je de volgende keer! Maar je moet me onthouden. Ik ben de gouden medaille-assistent op weg om het virus te bestrijden, de bloemenbeschermer op weg naar de liefde voor schoonheid en de bewaker in de landbouw- en vee-industrie! Mijn naam is Chlorogeen zuur!

 

Bestrijd samen de epidemie en bescherm ons vaderland!

 

In de winter, toen de epidemie voor het eerst kwam, zeiden we dat geen winter onoverkomelijk was en dat er geen lente zou komen. Hoewel de epidemie na bijna drie jaar nog niet is geëindigd. In het licht van deze "volksoorlog" om de epidemie te bestrijden, zullen we echter met vast vertrouwen samenwerken om moeilijkheden het hoofd te bieden.

 

Ook al is deze strijd buitengewoon moeilijk, hij kan de vastberadenheid van het Chinese volk om zich te verenigen en samen de 'epidemie' te bestrijden niet weerstaan, noch het tempo van onze inspanningen om vooruit te komen en voor onze dromen te vechten. Xiaoke gaat hand in hand met jou om de blokkeringsoorlog van epidemische preventie en bestrijding te winnen!

 

We moeten doorgaan met de goede gewoonte van preventie en bestrijding van epidemieën, ons houden aan het dragen van maskers en minder verzamelen, en bewust de code scannen op openbare plaatsen en meewerken aan de meting van de lichaamstemperatuur.